Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en snöstjärna smälte

 

 

så gjorde

den

 

hon visste hur

 

 

i grynings skönhet

blommade andedräkt

 

solfinger rörde

vida

 

 

i träd synes

istapp

 

så gjorde

den

 

 

snöstjärna smälte

hud rodnade

 

 

hon visste hur

 

en istapp

är hon

 

 

istapp hänga utanför ditt fönster

 

se stjärna

 

glimma för dig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-03 15:00



Bookmark and Share


  MoonCalled
Magiskt glimmande.
2010-12-04

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
vacker glimmande stjärneljus
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser