Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största vinsten




Att vara född

i Norden

är min största

lotterivinst!




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-02 23:24



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
då är jag oxå vinnare
2010-12-07

  stenhur VIP
Ja man kan väl knappast vara längre bort från krig, fattigdom,svält och naturkatastrofer än här. Bra att du påminner om vilken lycka det är!
2010-12-04

  Mr Lindemann VIP
Ja, man skall väl gilla läget då
2010-12-04

  anits VIP
känner detsamma
2010-12-04

  aol
bra samma här
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP