Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket jag tycker om dig

jag skulle vilja skriva
med de vackraste av ord
så du fått läsa, hur mycket
jag tycker om dig

jag skulle vilja sjunga
den underbaraste av sånger
så du fått höra, hur mycket
jag tycker om dig

jag skulle vilja göra allt
finnas överallt
så att du förstod, hur mycket
jag tycker om dig




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 660 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-12-03 08:56



Bookmark and Share


    vilgot hellros
vackert
2010-12-21

  Anna Nickolausson
orden säger mycket och i mellanrummen finns tusen ord som beskriver vad du vill ha ut
2010-12-09

    ej medlem längre
Vackert, om det vackraste
2010-12-07

  Ninananonia VIP
Underbar text. Så vacker. Så underbar. :)
2010-12-05

  Blowingbubbles
Grrrymt! Om han inte förstår, låt han läsa det här!
2010-12-04

  Lars E Jönsson
kärlek när den är som vackrast
2010-12-03

  Julio VIP
fin den var
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer