Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs för 2 år sedan


Utseende kan ha betydelse



Min granne Sten-Sture kom inrusande en morgon, ringa eller knacka på dörren var nog aldrig aktuellt i Sten-Stures hjärna utan hos sina grannar går man bara in. Ser du på morgonprogrammet i TV 4, flåsade han fram, mellan attackerna där han försökte få luft, min TV har gåt sönder sa Sten-Sture. Ja jag ser på fyran, sa jag. Du snart kommer det ett högtryck sa Sten-Sture. Hur vet du det, du kan väl inte sett vädret för din Tv är ju sönder, sa jag. Har du inte sett henne, hon är ju som ett högtryck hela hon. Nu började jag undra om Sten-Sture får vattensting för solsting är omöjligt då solen tagit semester i under lång tid. Jag säger bara Ulrika, sa Sten-Sture hon kan presentera vädret hon, undrar vilka kläder hon har idag och med vilken färg håret lyser upp hela tven. Nu fattade jag vad Sten-Sture pratade om. Sten-Sture satt och log, det syntes i varje fall i hela ansiktet. Men hon presenterar endast regnväder på regnväder sa jag. Men Sten-Sture hörde nog inte på det örat för han satt där framför tven och log och såg bara ett enda stort högtryck.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-03 09:22



Bookmark and Share


  queenia
hm.. är det hon norskan.. ? hon som blev avstängd från väderprognosen.. för att hon ställt upp på vågade bilder... i ett magasin för herrar... *ler*

men opinionen, publiken tvingade tv4 att ta tillbaka henne? eller har jag blandat ihop det..
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson