Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamning

Du tittar på mig med dina stora blå ögon, drar lite i min tröjarm och försöker få min uppmärksamhet.
men jag är inte där..

Vilse i mig själv lägger jag mitt gråtfyllda ansikte i mina händer
Smakar på tårarna som forsar fram.

Du tittar och förstår mer än man kan föreställa sig.
Jag lyfter mitt ansikte och där är du min älskade dotter, än en gång har du lyckats hålla mig vid liv.




Fri vers av J.L.O.
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 11:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande skrivet...mjukt och med mycket känsla...
2013-02-11

  absintum
Fin
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.