Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du min vän

Du min vän..
Jag känner inte dig har aldrig träffat dig..

Ändå får du mitt innersta hjärta att slå volter..

Ändå får du mig att dansa på små rosa moln

Kanske just för att jag inte känner dig för att jag inte sett dina brister kan du väcka fjärilarna i min mage till liv igen.

Du min vän...

kanske du får mitt hjärta slå volter för att jag endast sett det fina i dig eller för att du är du!

Du min vän..

Du är en charmig liten pojke som fått mitt hjärta att åter slå




Fri vers av J.L.O.
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-07 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.