Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min date med herr död

Jag hade en gång en date med döden,

han förstod mig.

Vi åt min sista måltid, döden och jag.

Han förstod mitt hat som fyllde min vardag och han förstod min hämndlystenhet.

Döden

Han blev som en ny förälskelse!

Jag gick halva daten den gången, förälskad i hans lovord om att snabbt komma bort.

Mina tårar av blod drack han, min dödsångest åt han.

Döden

Vi åt oss mätta på varandra den daten.

Under fullmånens ljus dansade vi dödsdansen

Jag släckte hans hunger efter död den natten och han släckte min eviga törst

När allt annat redan tagits ifrån mig såg jag en ny möjlighet med döden.
Tillsammans skulle vi följas åt döden och jag.

Men hastigt gav han sig av mot en ny date och livet kom mig åter...




Fri vers av J.L.O.
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-21 10:34



Bookmark and Share


  Elisabeth Skoog
Fin dikt! Insiktsfull...
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.