Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta tårar

Det är nu ett år sen det hemska inträffade. Ett år sedan ondskan tog mitt liv ifrån mig.
Ett år av smärta,
av sorg och salta tårar.

Sorgen och den djupa smärtan va värst..
Mina ständigt tårfyllda ögon och klumpen i halsen lärde jag mig att leva med.

Med näbbar och med sylvassa klor kämpade jag för det som var mitt.

På dagarna kämpade jag..

På kvällar o nätter grät jag som ett litet barn..

Hemska tid..

Hemska erfarenhet, aldrig må den komma tillbaka!




Fri vers av J.L.O.
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-09 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.