Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är försvinnande små

Vad liten du blir när vi talar om droger
jag vet att du testat allt det där
Vad liten du blir när vi pratar om sex
som att du skäms över allt du ej minns
Vad liten du blir när vi försöker vara
stora och klara av allt det som stora
barn ska klara av
Sen blir du mindre när du försöker
tycka om mig
och jag förvinner när du inte lyckas




Fri vers av Hannah Norman
Läst 459 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-03 16:47



Bookmark and Share


  Anna*
Suveränt beskrivet!
2010-12-04

  Jocy Joyless
ja den här var härlig. :) bra jobbat
2010-12-03

  Seglaren
Genomtänkt historia.
Så mycket i en kort text.
Du lyckas väldigt bra.
Applåd
2010-12-03

  Bjarne Nordbö
Det här berör mej djupt. För jag har varit där, är där....Bra.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman