Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt på engelska som jag skrev när jag igentligen skulle ha pluggat till Miljökunskapsprovet.


Numb

Stuck in a box.
White walls, white sealing, white floor.
Nothing to hold my interest.
Nowere to go.
Nowere to hide.
A box crammed with nothingness.




Fri vers av Karin Jansson
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-12-03 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jansson
Karin Jansson