Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första haiku-dikten jag någonsin skrivit.


Träd


Nätverk av grenar
Löv som darrar i vinden
Vindens symfoni




Bunden vers (Haiku) av Karin Jansson
Läst 771 gånger
Publicerad 2005-09-30 17:58



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Håller med föregående talare om vinden som upprepas. Men ändå: en MYCKET bra haiku!
2005-10-01

  The Stargazer
Fint! En riktigt bra första. Jag skriver inte haiku själv, men läser dem gärna och imponeras :) Det enda som drar ner betyget på denna är att "vinden" upprepas. Jag kan inte låta bli att störa mig lite på det. "höstens" eller nåt liknande hade funkat mycket bättre i början av sista raden tycker jag. Annars var "Nätverk av grenar" ett häftigt uttryck. Och denna dikt var en självklar fyra om det inte var för upprepningen.
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jansson
Karin Jansson