Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrev i skolan.


Mitt andra jag

Mask
Mörk, mystisk
Täcka, gömma, försvinna
Syns inte, finns ändå
Gömställe




Fri vers av Karin Jansson
Läst 614 gånger
Publicerad 2006-02-05 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jansson
Karin Jansson