Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som älskar..

Min kärleksgud

Här står jag nu inför dig

Din kärleksgudinna

 

Dina kyssar möter mina

Ömt och passionerat

 

Dina ögon speglar mina

Mörka av åtrå

 

Din själ omfamnar min

I en evighet

 

Vi  sammanfogas älskade

Våra själar blir till en

 

I natt är vi gudar som skapar

magi

 

Vi är vi

Vi som älskar

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-12-04 21:55



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-07-06

    Tea Alex
Inga kan älska som vi....

*sjunger*
2012-01-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksförklarande prefektion
2011-11-11

  Gisela Nordell
som en bägare av nektar
2011-10-23

  blaite
Nice
2011-01-17

    ej medlem längre
Livsbejakande poesi
med en het kärleksrelation
till Liv
2010-12-12

  Let it go VIP
Het och vacker. Har man haft lyckan och fått vara där, så kan man känna igen sig i varje cell
2010-12-05

    Herr Ångest
Fin!

Full av kärlek och erotik på samma gång.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP