Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är inte sant, inte alls...


Syr en söm -^-^-

en ring på våra fingrar
vi blir ett

två ringar på våra fingrar
vi blir ett

svetsar samman våra hjärtan
vi ska bli ett

nitar samman våra hjärnor
vi ska bli ett

naijar fast våra kroppar
vi ska bli ett

syr en söm i våra själar
vi blir ett

sväljer min stolthet
vi blir ett

väljer mina ord
vi blir ett

lär mig hålla käften
vi blir ett

står tillbaka
vi blir ett

så fan heller - sluta drömma!
våra hjärtan må slå, i samma takt
våra hjärnor tänka och drömma
men din slav, det blir jag

ALDRIG!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t