Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I strålkastarljuset

I strålkastarljuset
från hennes bländande blå ögon
är jag något mer
än skinn
och ben
och tomma ögon
och tomma ord
något mer
än degenererad exteriör
kött
och muskler
och skinn
en människa i förfall




Fri vers av vibhava-tanha
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha