Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur arkivet




Lilla jag

Tabletter,öl och Prince, finns på vårt bord från barndomens dagar

Ibland saknas mat i våra magar. Kommer snart,säger de vuxna och går

Jag var nog tio år..

Snart blir sent, som vanligt...Rädslan kommer smygande..

Bråk och stök i nattetid, rädslan tar nu riktigt vid

Liten bror som gråter, styrkan kommer åter

För nu så måste jag va stor

så jag kan trösta lillebror...

Liten parvel somnar sen, stilla i min lilla famn..

Ögon trötta sluter sig...Natten är nu morgon...




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-05 00:05



Bookmark and Share


  yta
Verkligen nära och så bra beskrivet av hur barn inte ska behöva ha det.!!
2010-12-08

  Bjarne Nordbö
Det här kommer som du förstår mej riktigt nära.
2010-12-05

    eva m h
Liten och utsatt
2010-12-05

  Karina"Kia"
Mörka timmar rinna
svart
tårar ger
längs kinder
Ordlös natt

Änglasköra liv
2010-12-05

  Grävling
Tröstar dem som är mindre, men vem tröstar dem som är nästan lika små? Kanske 30 år men bortkomna bland alla de vuxna, de "riktiga människorna". Tabletter och vin och natten som går och skrämmer. Kanske blir jag som min pappa när jag blir stor, men jag har ännu inga egna barn så kanske gör det ingenting. Tack för dina texter hursomhelst.
2010-12-05

    ej medlem längre
Du visar nyare sidor ikväll, nyare för mig i alla fall.. Spännande
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish