Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Julen är här

Jul-ilska, jul-trilska
i vår vintervärld
Pepparkaksbak
lussevak
gubbar på ölhak

och

tomten går på tak

medan

Änglar

flyger på ljusvak

Ja, jultider är en himmelsk sak...

FRIDFULL

jul




Fri vers av Maiah VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-05 09:19



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så varm text.. Gillar den mycket, tack:)
2010-12-08

  Niclas Petersson VIP
Annorlunda och vacker.
Gillar.
2010-12-06

  Janne
Gillar dina tankar här
om julen


"Underhållande rim också
bra uppskattas"


Mvh


Själens krigare.
2010-12-05

  e-poeten
Gillar!!!
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP