Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utnötningstaktik

-Du verkar vara van
att få som du vill
sa hon
och gav sig
för att äntligen
få sova.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-12-05 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP