Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U.P.A




Gnället har tagit prioriteten.

Och Jesus

och knullandet

och våta kvinnor

och kåta män

och, och, och?

o.s.v.

Humoristerna är döda.

Vem tog livet av dem?

De bara försvann.

Beklagar förlusten

(U.P. A = utan personligt ansvar)




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 10:26



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
jag bara skrattar.........applåder
2010-12-07

  objekt3
det du inte får i gungan det tar du igen i karusellen


http://www.youtube.com/watch?v=Ki2h1U64iPo

2010-12-05

  Mats Henricson
Bortsett från det första, "gnället", vilket är VÄLDIGT GENERALISERANDE (konstruktiv kritik kan INTE kallas för "gnäll", om man har den minsta demokrati i sig !), så har du sammanfattat skrivfrekvensen riktigt skapligt här.....
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP