Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sticker ut

Jag är den ni inte ser
jag är skuggan utav er.
Ni kommer aldrig att märka mig
jag försvinner mer och mer.

Står alltid utanför
jag ser er va' glada och skratta.
Ni är helt jävla dumma i huvet
är det så jävla svårt att fatta?

Jag får ändras hela tiden
men inte ni som är som svin.
jag hatar er som pesten
varje dag, hela 'tin.

Ni klagar på mig,
snackar skit bakom min rygg.
Men ni kan inte göra mig ett skit
jag kunde inte va' mer trygg.

Hur fan kan ni tro att jag är det minsta rädd för er?
Jag klarar av er alla
trots att ni är en massa fler.

Livet har härdat mig
jag tar inte åt mig skit.

Jag passar inte in i samhället
Jag kör mitt eget heat.

Please, take a seat.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Skuggan
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-05 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuggan
Skuggan