Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta strimmor av långsam död

Tyst
Diskret och undangömd krälar svart dimma
Den slukar allt den kan
Akta dig, den kommer ta dig

Du blir smittad
Du kan inte ta dig därifrån
Du blir fast

Spring, min kära
Det är som att konstant sjunka
En svart sörja drar dig nedåt

Älskade vän, fly för ditt liv
Försvinn härifrån
Även jag smittar

Det smärtar mig att se hur fler faller
Hur många som hamnar i min sits
Hur många smittade vi är

Svarta av sot
Smutsiga av rök
Söndertrasade

Upprivna, sönderslitna
Uppfläkta och blottade
Fläckade av omärkbart blod

Snälla spring, lämna mig bakom dig
Mig går inte att rädda
Du kan fortfarande hinna bort




Fri vers av Skuggan
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-23 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuggan
Skuggan