Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar det vackra

Jag tror livet hatar mig, men jag hatar det tillbaka.
Det har gått så länge, så länge
så länge sedan jag var glad.

Jag vill skratta och le, se solen gå ner
bakom trädtopparna vid havet
höra vågorna mot bryggan.

Jag hatar livet
men det är mig ändå så kärt.
Jag hatar det vackra
men det är ändå det
som håller mig vid liv.

Jag hatar att älska
men det är ändå
den bästa känslan som finns.
När den är besvarad.
När den är hel.

Jag hatar att vara kär
i personen jag inte kan älska.
Jag hatar att han är det bästa
och finaste i hela min värld.

Jag hatar att skiljas
från människorna jag älskar.
Jag hatar att veta
att jag ändå kommer kunna träffa dem.

Jag hatar att det är vår
att allt får nytt liv.
Jag hatar musiken
den som fyller min värld med liv.

Jag hatar att jag gråter
att jag vill gråta till allt.

Jag hatar att
sommaren snart är här.
Jag hatar att veta
att jag håller livet för kärt.

Jag hatar att jag har allt
men att jag ändå
inte vill leva kvar.




Fri vers av Skuggan
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-20 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuggan
Skuggan