Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden är mitt element, det är där jag hör hemma

En del av elden, en del av något starkt
Något vilt eller tamt
kan du förklara känslan av hjärtat bultandes i takt
i takt med värmen
Elden är mitt element, det är där jag hör hemma.




Fri vers av Skuggan
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-07-18 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuggan
Skuggan