Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper allt

Släpper allt, låter hjärtat gå under ytan
har kämpat så hårt utan att lyckas ta mig upp.
Jag orkar inte längre, mina fingrar har tappat greppet
famlar i mörkret, jag är blind.
Faller jag eller står jag still?
jag kan inte längre säga.

Noll kontroll, inget sker efter plan.
Jag hör skratt, de hånar mig.
De ser mig irra runt, utan att veta.

Jag tar mig bort från världen, svävar ovanför
skratten som ekade omkring mig
de finns inte längre kvar.




Fri vers av Skuggan
Läst 196 gånger
Publicerad 2012-07-18 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuggan
Skuggan