Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt på en kant

Allt är på en kant.

Bakom mig har jag lycka, min älskade, mitt liv.
Framför mig är det svart.
Det hade varit så enkelt
så enkelt om det inte var
min älskade som bestämde vart jag skulle gå.
Han bestämmer allt, han har mitt öde i sin hand.
Tänker han knuffa ut mig i det svarta
eller tänker han dra in mig i sin famn?




Fri vers av Skuggan
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-12-04 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuggan
Skuggan