Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnvingar

 

 

sluter mina sömnvingar

in i dröm

 

däri är jag

 

vakande

 

där är jag

varmljus

 

 

gryningsvåg sköljer

ögon svärtade

 

 

speglar i är alla världsfärger

inom händer

 

 

vita sidenjordar gnistra

gnistra fotstegan

 

 

det var ej så

att hon tappade det ena

det var mer så

att hon gav det vänstra

 

 

i den högra upplyste hon vägen till

 

 

ur grund synes eld skimra

 

i visshet ljuder

själsstämmas svarandevind

 

 

 

sluter mina sömnvingar

in i dröm

 

däri är jag

 

vakande




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-05 16:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppfull text med vackraste varma innehåll.
2010-12-05

  Johan Bergstjärna VIP
Vad vackert, en dikt så full av förtröstan och gnistrande ljus!
2010-12-05

  MoonCalled
Magisk. Vacker bild
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser