Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig(B.N)




Som om vi kände varandra

Du berör mitt historiska inre, spelar på strängar ur det förflutna

Känner mig som hemma i dina ord, som om jag trampar i dina

fotspår, ser ditt liv, känner din kamp.. Vet din ångest och

i vissa stunder även förtvivlan.. Bundna runt livets öde är

orden, de helande orden som skriver det trasiga, som

lagar stegen mot framtiden, den nya tron och hoppet

På varsin sida av livets historia har det länkat samman

våra tankar och texter till en enhet i mitt inre rum

Där känner jag dig.. Där vet du en del av  min historia..

Det känns varmt, som en slags trygghet, att du

vet, vet om det riktiga livet. Det som var verkligheten

en del av verkligheten i min barndom.. Nu blickar jag framåt

Det vet jag att du kämpar för att göra också.. Visst tynger

ryggsäcken ibland,men det gör oss till dem vi är..Vi kan bara sträcka

på oss och se framåt.. Alltid framåt..






Fri vers av Nina Nightwish
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-05 19:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jo jag blir tårögd. Tänk att få dela med varandra. Min vän, du har gjort min dag. Kraaam.
2010-12-06

    ej medlem längre
Bra!!!!!!! Fint och vackert språk
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish