Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilse i benen med längtan i blicken

Ville skulle
hade borde vilat
sovit bort
pannkakan

vacker tid
flyger snabbt

paniken kryper fram
vänd fören
mot horisonten

var du än ser den

rädda en av varje
i noacks nya ark
alla är värda
det finaste

helt utan störande
mikro-magnetvågor
stridbart fält
nära öronen

ersätts av ett naturligt
trädsus på vågen i
behagligt andrum
med rätt att
återställa

varje farlig rädsla
som förverkligats
minimeras

under trampet
av kraftiga kängor
sydda av en rejäl
gammal bevarad
oförstörbar maskin

läkningens under
förverkligas
fördubblas
oavsett styrkan
av elden
giftet
likt Tjernobyls utrymning
finns en återvunnen kraft
vi logiskt trott omöjlig

Där finns essensen
till livets självklarhet
i djurlivens klorofyll




Fri vers av Kim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 12:50



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Bra skrivet med viktigt budskap här!
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP