Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett din insida.

Jag har sett din insida.
Jag har lyssnat till de mörkaste hörnen av din själ.

Jag har hört din insida
bränna.
och jag har sett din utsida brinna.

Jag har läst ditt hjärta.
Jag har hört din ångest.
Jag har älskat din sorg.
För att du ska bli hel

Jag har botat din frossa
Jag har smakat dina läppar (typ hallon)
Jag har värmt dina kalla händer
mot mitt hjärta
För att du ska bli hel

Ändå förblir du trasig.
En sprucken själ och en krackelerad yta.



Men
Jag har låtit dig vara trasig.
för att göra dig hel.


Och
Jag ska älska dig.
Och din spruckna själ.
Och din krackelerade yta.


Tills
Du
Blir
Hel




Fri vers (Fri form) av judit.s
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 23:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert diktat
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

judit.s
judit.s