Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet för fem månader sedan

April månad flög iväg och lämnade mig ett år äldre.
En hel månad som ingen såg eller hörde.
Den bara flög sin kos. Och Mitt liv just nu är mest sömnlöst.
Allt det jag måste göra gör jag inte,
inte heller något utav det jag egentligen behöver göra
eller det jag vill göra.
Jag gör ingenting.
är orkeslös.
Har varit orkeslös hela vägen. Ändå från november till maj.
Jag är orkeslös på orkeslösheten helt enkelt.
Jag hade en förbaskat bra höst. Allt annat var åt helvete.
Januari var mörkt,
februari var jag inte närvarande,
mars tillbringade jag dagdrömmandes,
april flög iväg
och nu är det maj.

Ett litet helvete på jorden. Mitt eget lilla helvete, å så fint.
Nu är mitt liv mest fyllt av krav jag inte har ork att stressa för.
Har tappat ångesten, nu finns bara nonchalans kvar.
Min själ behöver åka på Rehab.




Fri vers av judit.s
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

judit.s
judit.s