Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetisk sanning

Jag skulle gärna falla

om det var du som stod där nedanför branten

och fångade mig.




Fri vers av judit.s
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 23:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Falling in love, som man säger...
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

judit.s
judit.s