Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattpoesi.

Nattens tystnad sjunger.

En svag melodi i moll.

Hör ni inte hur mörkret viskar?

Hör ni inte?

Att drömmarna lockar oss, till en annan värld.
Där natten går i dur och där sockervadden aldrig någonsin tar slut.

( där vackra saker aldrig blir fula
där blommor aldrig vissnar
och kärlek aldrig dör
aldrigALDRIG
HÖR NI DET
A L D R I G )

Hör ni inte hur mörkret viskar sin nattpoesi?
sin sanningspoesi.
Älskling.

-Kom!










Fri vers av judit.s
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-26 01:04



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
natten är äventyr, natten är hemliga viskningar...visst, jag hör dem också, många gånger. Vilka är rösterna, vilka är världarna? - Tack för orden om allt som är möjligt!
2010-12-26

  Ingela Svenson VIP
Å så vackra nattliga önskningar!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

judit.s
judit.s