Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tudelad

Avrivet lakan,

sprucket kärl,

greppar inte längre

behoven så många!

 

Ögon som vädjar,

röster som höjs,

kärlek som dränks

i måsten så många!

 

Kroppars längtan,

lindring så stor,

men tiden hotar

att förrinta oss nu!

 

Orkar jag längre,

att rivas itu,

av allas rätt,

till mitt enda jag?

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-06 00:59



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du knyter ihop det så snyggt i slutet, ja snyggt och snyggt. Smärtsamt kanske passar bättre. Det jag gillar hos dej är att det så tydligt är DU. Med tanke på titel är det ju tankvärt.
Sedan slår det mig tt vara två som delar är inte så dumt i de bästa stunder. Dock är de allt för få. Suck.
2010-12-06

  Lars E Jönsson
Var som du är, man vinner alltid i längden på det.
2010-12-06

  Nikolai Jungsin VIP
som de säger.. "stå på dig, annars gör någon annan det"
Mycket snyggt skildrat och.. du har rätt.
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia