Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnet värmer, kyler din kropp.

Jag vet.




Järnet styr

 

Kättingen bär dig

tvingar dig och gör

dig hel - genom sin kraft.

 

Så låt mig älskade

föra dig dit, till din oas

av lust och längtan.

 

Låt mig binda dig

styra dig, och ge

dig mina gåvor.

 

Kättingen håller dig

 i schack genom stormarna

genom lidelsen i min beröring.

 

Och när vi når klimax

och kroppen fjättrad

skakar av värme och köld

då skapas banden,

de osynliga!

 

För kärleken, för lusten, för livet!

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-06 00:16



Bookmark and Share


  ghost
Dina ord ger mig en aning förståelse för en lust och kärlek jag aldrig har prövat.
2010-12-07

  Bjarne Nordbö
Trovärdigt maximum.
2010-12-06

    ej medlem längre
Fint om den sorts kärlek alla inte förstår
2010-12-06

  Lars E Jönsson
Hoppsan sa, den var bra. Dominera. Applåder i massor
2010-12-06

  Peter Olausson VIP
vacker text om ljuv, kär lek - tack.
2010-12-06

  Nikolai Jungsin VIP
Stark livsbejakande och njutningsfull
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia