Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången

Sista sommaren Mamma levde
träffades vi till slut en dag.
Flera somrar hade gått
utan att vi lyckats se varandra.
Den här dagen var hon ensam
i den lilla stugan och lyste upp
när jag kom.
Jag tvättade mina kläder i sjön nedanför
och hon tyckte att jag var tokig när jag
hade dem kvar på kroppen.
Vi åkte till Bullerforsen och kokade kaffe
och pratade om förr i tiden. Ibland hade
det varit bra, och vi mindes det mest.
Mycket mygg hade vi till kaffet
men den brydde vi oss inte om.
Jag är så glad att vi fick de där timmarna.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-12-06 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP