Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virusvarning



Ett nytt virus sprider sig, kallat "arbete". Om du får "arbete" från dina kollegor, din chef, via e-post eller på annat sätt; rör inte "arbetet" på något sätt. Detta virus raderar ditt privatliv. Om du får viruset, följ dessa instruktioner:

1. Ta på dig jackan och ta två goda vänner med dig.
2. Gå till närmaste pub.
3. Beställ två drinkar.
4. När du upprepat punkt tre 7 gånger, märker du att "arbetet" totalt har raderats från din hjärna.

Skicka denna virusvarning omgående till minst fem av dina vänner. Om du inte har fem vänner, har viruset redan påverkat dig och arbetet har tagit kontrollen över ditt liv!

Lev idag... imorgon kan det vara försent!

Vi ses på puben.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 11:08



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
får pröva råden och se hur det går, tack för varningen!
2010-12-06

  lodjuret/seglare VIP
jag tror inte på virusvarningar, dessutom har jag just ätit en penicillinkur... ja, sedan blev jag förstås genast förkyld... arbeith macht frei... arbete ger frihet, det är sant... få saker, utöver kärlekens utövande, ger så mycket som det man har för händer och då talar jag ändå inte om onani, som bara är en del av kärleken till sig själv... Jag tror att om man bara driver med en företeelse genom satiren (utom satiren själv som företeelse) kommer man långt och det är ju det du gör så bra här, utöver att du gör reklam för öl...
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson