Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallandsvy

Sandiga åkrar -
och horisonten

som drar åt livremmen
mellan ner och upp

i bondens liv

Molnen -

som flyktiga tankar
däruppe

om allt av vikt
i magtrakten

Havets monotoni -
i rullande grått

Förnuftets
tillfälliga
tillfredsställelse

då sinnena rapporterar
från utkik och däck

landmärken
av utmätt tid.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP