Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mat

 

Fågeln flyger från sitt bo
den söker efter föda
måste hitta mat i dag
trots ben som är så röda

Allt är täck av snö och salt
pickar hårt mot marken
inget finns - ser överallt
men hittar bara träbarken

Plötslig far det genom luften
smulor från en brödkant
fågeln jublar och tar upp det
en dag till att leva....




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2010-12-06 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP