Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festlig konversation (Blandade tal 1)

Sanningsgavlarna
stod öppna och vida

och inga tankar
skrädde orden

Självklart
vara alla lögnare där

och diktade dolkar
var högsta mode

och mordet för dagen
diktdolkades duktigt
i frånvarande ryggar

Tolkarna av det skedda,
budbärare i egen tjänst,
var duktigt otuktiga
med det sagda

och kopulerade öppet
mellan ordens staplar

Generösa generaliseringar
och genitala genialiteter

förökade sig i luften
och förbifarten
i avsikt att infektera

och snart
utanför rummet
till epidemi
med dödlig utgång

för den avsiktiligt drabbade
och intet ont anande.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2010-12-06 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP