Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****snötårar

Vidsträckta vinterlandskap
förblindar mig

 

lusten av att vandra
infinner sig

 

Jag kan inte hjälpa att
du är ledsen

 

molnen avbildar
silutter
som för mina tankar
till erotik

 

vindilar griper tag om mig
hindrar min vandring

 

jag kan inte vända tillbaks

 

dina tårar har frusit
till is

 

och jag kan inte
smälta dem.




Fri vers av Maya
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-04 11:57



Bookmark and Share


  Wretling
molnen avbildar
silutter
som för mina tankar
till erotik

Otroligt målande och vacker dikt
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya