Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kunna ta emot hjälp!


Kom ge mig trösts!

Låt mig få trycka mig i ditt mot ditt trygga bröst.
Nu när jag har det svårt, med olika besvär.
Som jag åt dom bannar ,är arg, och åt dom svär.
Varför ska jag lida och pinas så här,
ge mig tröst mot mina besvär.

Jag lider men det har blivit bättre, men det är ett tag kvar till det blir bra.
Då vill jag av dig tröst ha.

Alltid händer det mig nåt, någonting av plötsligt av en slump.
Nu är det nåt med min pump.

Hjälp mig att trösta mitt skadade hjärta, så att det läks.
Min läkare säger att jag kommer att bli frisk.
Han är bra och säger, motionera så mycket du vill,
och orkar, det är bara bra och ingen risk.
Jag har ofta svårt att ta emot hjälp, vill klara mig själv,
det kan bli min stjälp.
Att ta emot är självkänsla som jag måste skaffa,
annars kan det mig straffa.
Jag har isolerat mig orkar inte ta emot hjälp,
men nu det ljusnar för mig.
Ensam är inte stark, så jag vill så hjärna ha hjälp av dig.
Avsagt mig hemtjänsten dumt nog och mina nära och kära, var för stolt,
inte så smart, såklart.

Ge mig tröst, jag väntar på att du kommer snart,
Jag lyssnar inte kroppens signaler, går till överdrift och det är,
inte så smart.

Kom ge mig tröst mot mina besvär.
Låt mig få trycka mitt huvud i ditt trygga bröst.
Krama om mig,
håll om mig, håll min hand.
Gem mig tröstande ord så jag får mod.
Jag behöver det, du förstår !





Fri vers (Fri form) av Jean-Michel Orblin
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-07 08:26



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
På bättringsvägen men hade så ont ett tag så jag orkade inte umgås med vänner
2010-12-16

  Kjell A. H Lundin
Oj Michel, hur har det gott med din hälsa?
Ibland kan man verkligen känna sig ensam och det verkar du vara just nu, Hoppas att du mår bättre nu. Tänker på dig skrivarvän!

En varm kram!
Kjell
2010-12-16

  anits VIP
Sänder dig tröstekramar
2010-12-12

  Anna*
Skönt om det vänder. Kramar om varmt <3
2010-12-12

  Jean-Michel Orblin
En olycka kommer inte ensam men nu tror jag ändå det vänder!
2010-12-07

  sockerspöket
Jag öpnnar min famn, vännen, och hoppas att det kanske skänker någon lindring.
Va stark och kämpa
2010-12-07

  Seglaren
hoppas du får tröst,
på ett eller annat sätt
mvh
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin