Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Sliten, vilse i tankarna.. Livet påfrestar, tynger

Om jag rökte skulle ciggen  aldrig lämna munnen

Kaffet gör ingen nytta, smakar knappt.. Trött

Så jäkla trött.. Grått ansikte möter spegelns

verklighet, där kan jag inte ljuga.. Leendet

liksom dör ut när jag möter min egen blick

Mot världen ler en marionett.. I alla fall idag..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-07 12:24



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Den ihåliga känslan är hemsk, man känner sig som ett spöke på gränsen mellan liv och död. Inte riktigt levande, knappast död heller. Ihålig, grå, tom.

Starkt skildrat.
2010-12-07

    ej medlem längre
Starkt om svaghet... RESPEKT
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish