Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken kvinna (hon kunde knulla)



Hon började smeka brösten utanpå blusen. Satte sig i soffan och la upp benen så jag kunde se in under kjolen. Hon knäppte sakta upp blusen medan jag drog av byxorna och kalsonger. Min kuk stod rakt ut, och jag satte mig och började runka och smeka den sakta. Hon låg med blottade bröst och vek även upp kjolen i en remsa över midjan. Hon smekte med båda händerna mellan benen och på fittan utanpå trosorna. Plötsligt stack hon in handen under trosorna och smekta blygdläpparna. Efter en stund drog hon av trosorna och kastade dem på golvet. Låg med öppen fitta mot mej.

Jag ställde mej på knä och började smeka henne på fittan, med den andra handen smekte hennes bröst. Hon var nu så upphetsad att om jag masserat klitoris hade det gåt för henne. Hon grep tag om min kuk och runkade den med rätt kraftiga tag. Jag böjde mej fram och började slicka hennes klitoris, lekte med tungan medan hon stönade högt av kåthet. Hon började runka kuken snabbare och snabbare och plötsligt sprutade jag i flera strålar rakt på hennes bröst.

Vi gick in i duschen, där jag drog ollonet fram och tillbaka över fittan, sakta lät jag kuken glida in i henne började knulla henne med långa drag. Hon viskade i mitt öra att det var underbart att få känna den hårda grova kuken långt inne i sig. Plötsligt vrålade vi båda av kåthet då vi kom samtidigt och hon tog emot min varma sperma




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson