Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit som snön

När man numera går ut är det så vit att man får ha solglasögon på sig trots solen lyser med sin frånvaro. Går man på stan är det både härligt och spännande, det gäller att inte gå för nära husen för man kan närsomhelst få en lavin eller istapp i huvudet. Än har inte regeringen lagstadgat om hjälm vid denna väderlek.

När man går måste man vara oppservant var man sätter sina 45:or till skor. Halkar man till är det lätt bli överkörd av någon bilist eftersom vi numera tvingas dela gatorna med bilar och bussar, det finns nämligen inga trottoarer. Vilket betyder att bilisterna kör så nära oss de kan. I går fick jag en backspegel på armen, det var ingen angenäm upplevelse. Får fundera på något motdrag i väntan på tö.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson