Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en enkel människa

Rött vin under tårar, vinterblues mot nattsvart himmel

Kylan värker i mina vener, det spricker i hjärtats sömmar

Kanske skulle jag yla som vargen mot månen? Urkraft..

Styrkan ligger under den tunna huden mot pulsens slag

Tankarna är varma av mitt pånytt fyllda glas.. Vackert rött

Som en glädje rinner det ner för strupen.. I klunkar.. Ljuvligt

Motsägelsefullt i min svaghet.. Bruten, mänskligt levande




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-07 20:30



Bookmark and Share


  Janne
Ikännande ord
med kraft,kärlek
glädje ,sorg,smärta
som livet kan kännas
och upplevas
2011-03-01

  Junitvillingen
...det ska så klart vara "dig" och inte "dit", men det tror jag nog att du förstår...
2010-12-08

  Junitvillingen
"vinterblues mot nattsvart himmel"...bara dessa ord ger mig gåshud...grymt snyggt poetat vännen...när det sen gäller hela texten vill jag ge dit ett MVG med ett stort + i kanten...du skriver så "naket" om hur det är att vara en helt normal människa...TACK!!
2010-12-08

  yta
Vackra formulerade ord. Bra
2010-12-08

  Niclas Petersson VIP
"Rött vin under tårar, vinterblues mot nattsvart himmel

Kylan värker i mina vener, det spricker i hjärtats sömmar"

Alldeles lysande vackert.
Gillar. Mycket.
2010-12-07

  Katinka VIP
Gillar mycket de två första raderna och den fjärde. Du väljer dina ord väl och tonsätter dem superbt på poetiskt vis.
2010-12-07

  queenia
urkraften, vännen.. urkraften.. tänk att fånga den.. syla mot månen... som svarta siluetter.. ja.. jag har redan en idé och du vet nog vad jag menar....
2010-12-07

  Yrre VIP
Riktigt bra detta, sårbart och ärligt!
2010-12-07

    ej medlem längre
Urkraft, urstarkt, underbart!!!! En fantastiskt rytmisk och innerlig text. Du skapar en juvel igen

RESPEKT
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish