Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är man galen när man vill ut.

jag står inte ut.

försöker klösa mig igenom väggarna.

sparka sönder alla fönster & dörrar.

jag vill fly!

bort ifrån ensamheten som låst fast mig,

bort ifrån den jagande känslan av tomhet.

långt bort ifrån galenskapen.

jag vill bli fri.

river bort ytterligare en bit av min tapet innan jag inser
att jag aldrig kommer kunna fly


JAG STÅR INTE UT LÄNGRE!




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 268 gånger
Publicerad 2010-12-07 22:09



Bookmark and Share


  objekt3
du är fri att odla en personlighet!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt