Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Hjärtats Rum

Kärleken tränger sig på

Kärleken skapar tårar

Den är som en tung drog

Men överdos av denna är ljuv

Och Kärleken är ett hjärtas tjuv

Men Se Upp lilla vän
för vad som kan hända sen

Då Ditt hjärta brister I all sin hast
Och kvar i ditt Hjärta

Finns nu bara en tung Last
Som inte längre rusar eller förtjusar

Kärleken har tagit rast
Och ditt hjärta är nu lika tom som en påse av plast

Och så Många frågor är kvar
Men fortfarande inga svar

Men Kärleken kan komma igen
Så har kvar hoppet min vän




Fri vers av Dexter Högdahl
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-08 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl