Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobel eller Rebell middag

Jag får inte gå på Nobelmiddagen och äta den fina kalla maten, för den kan omöjligt vara varm så långt den transporteras. Behöver ej sitta på en pinnastol och få ont i häcken under 4 timmar. Talen slipper jag men musik slipper jag inte, fast denna musiken ur högtalarna gillar jag ibland. Kan gå som jag är fast jeans och en tröja är nog att föredra.

Nä jag går på min egen rebell middag, där förrätten och huvudrätten är samma sak den är desutom varm, eftersom jag äter den på MAX, min rebell glass är en höjdare med jordgubbsmak, jag får den i en platsbägare. Till min rebell middag dricker jag ekologisk mjölk i behållare av plast. Kaffet utan konjak är från en maskin som står undangömd i ett hörn och har serr sina bästa dagar.

Alla är hjärtligt välkomna




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-12-08 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson