Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glad för att mitt liv har haft sin bästa stund


Alla liv har sin bästa stund, när vill du ha din?

Alla liv har sin bästa stund, när vill du ha din?

Vill du ha den här och nu?
Här och nu och veta att den snart tar slut?
Ta den till vara i varje sinne, sluka dess allt och konservera den till evigt minne?

Eller vill du leva i tron att den komma skall?
en dag som alltid komma skall
en dag när du är klar med ditt allt
en dag när alla dina bitar faller på plats
en dag som inte är idag, varken idag eller någon annan dag
att leva bara för att tro...

Eller kanske vill du jaga den?
låta den vara ditt livs strävan
något du med ditt liv skall komma att förtjäna
alltid kämpa, blidka framåt utan närvaro
oroas över dina val i rädsla att missa
låta den vara slutet på din stig som aldrig tar slut...

Eller vill du veta att du haft den?
förstå dess unika värde
njuta av dess minne
ett minne av ditt liv när det stod i sin yttersta blom
ett minne att bära med sig varje dag, oavsett vad du gör eller var du är
väl skyddat inom dig, utan möjlighet för annan att ta det bort
känna dess ofantliga rikedom, styrka och glädje

Kan du då glädjas eller kommer du bara sakna?

Jag har haft min stund
stunden jag minns
minns, njuter och gläds i alla mina sinnen
stunden med dig
stunden där du var en del av mig
du var min stund, men jag var inte din
jag fick en liten stund vid dig
den skänkte lugn
stillade min längtan
överträffade min vildaste förväntan

Din närhet fyllde mina sinnen
jag berusades av din kärlek
under dagen, om kvällen och genom natten...

Du är förevigad i mina tankar
jag drömde om
din blick
ditt leende
det gav en så intensiv känsla av lycka
att det väckte mig
jag möte morgonen överväldigad av glädje

Ingen såsom du
inget kvar av dig har jag nu
Du min underbara och saknade Puh




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Let it go VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh.. ? ..väldigt tankeväckande i början och genom halva texten.. sen väldigt, innerligt kärleksfyllt.. längtan.. och sen.. Puh.. vem är Puh i denna text? ..väcker nyfikenhet..
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP