Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag för mycket


Dom kallar det press

Jag dyrkade dig som en gudinna
det var ingenting konstigt med det
vi behöver alla något att tro på

Jag visste att jag inte kunde vinna
det var ingenting konstigt med det
ingenting vi har kommer att bestå

Jag var den som fick dig att spinna
det var ingenting konstigt med det
i min famn blir det oftast lätt så

Jag tyckte du var en fantastisk kvinna
det var något konstigt med det
något konstigt som fick dig att gå




Bunden vers av Let it go VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-08 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP